Jump to content

Password Generator Policy not working correctly


Recommended Posts

hi,

 

since the last update to Build 8835 the Password Generator Policy is not working correctly.

i configured the policy to generate password like this pattern "ulllnnnns". so the generated password are like "Khys3734+" but since the update all generated passwords are like "Hhhh4444$" (4x the same letter and the same number).

Is this a bug in the new build?

 

thank you

Link to post
Share on other sites

Hello,

 

Sorry, yes this does seem to be an issue. In build 8835, we've had the change the randomness seed for the generator, as we had another customer who reported passwords where being duplicated when comparing batches of random passwords.

 

So instead we changed to using the option in the .NET Famework to use the clock time for the randomness, but this seems to cause issues with this pattern matching now. We'll need to look into this to see what we can do to fix it.

Thanks for reporting the issue to us, and we'll report back here once fixed.

Regards

Click Studios

Link to post
Share on other sites

Hello,

 

We've just released build 8838, which resolves the issue you've reported above. When you have the time, can you follow one of the suggested upgrade methods outlined in the following document - https://www.clickstudios.com.au/downloads/version8/Upgrade_Instructions.pdf


Thanks again for reporting it, and sorry for the issue in the first place.

Regards

Click Studios

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...