Jump to content
Development Manager

No Setup content displaying on 1st install

Recommended Posts

We're starting our first install of PasswordState on to servers, having a few issues.

 

The server is local corporate image of server 2016 with IE11 as the only browser, some white-listing and anti-virus software. Otherwise, it's mostly standard configuration (from what I can see / find out). The dB is a separate SQL cluster (SQL 2014).

 

1. After the install is complete (a few variations from standard), I can open the root site in a browser, it changes to the /setup folder and then doesn't display any content except for the header bar (as per p12 of the Installation Instructions).

2. I'm getting Event Viewer error messages about not connecting to the database (though I haven't been able to config the dB as yet).

 

Am I missing something in the Installation Guide? Is IE11 supported?

 

SQL Error.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

Can you please try accessing Passwordstate from your desktop - when accessing from Windows Server, Microsoft lock down IE which does cause a few issues.

Let us know if this helps.

 

Regards

Click Studios

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×