Jump to content

davide

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About davide

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Upgrade process blocked on backup step

    Hello, Sorry to reply that late .... Backups are stored trough a CIFS share which is located on another server. Thanks for your feedback Regards
  2. Hello, While trying to upgrade our current instance of PasswordState (current version 6.3 - Build 6350) to version 7.0.0 but a problem occur during the upgrade process. The upgrade process get blocked if there's already a backup of the files + database on the same day. I've been able to fix it easily by moving last backup files and db dump to another folder. Thanks for all the work you've done on this version, it look very nice. Best regards Davide
  3. Redirect to upgrade page after login

    Hi, Yes, I'm sure I was using a previous version of the files. Anyway, thanks for your help Davide
  4. Redirect to upgrade page after login

    Hello, Sorry for the late reply, I just came back from vacation. I've finaly found out what was wrong in my test. The version I was using wasn't the last one But the app never mentionned in any way that the "files" were not at the same version of the database. It never ask me to upgrade the Web files as you mentionned. I think that should be taken as a bug, what do you think ? Thanks for your help. Regards Davide
  5. Redirect to upgrade page after login

    Hi, The "upgrade page" doesn't say that I have to upgrade anything (see attached screenshot) as I'm already using latest version. Then I'm sure I used a recent database dump (checked several time) during my test. Thanks for your help
  6. Hello, I've "simulated" a full disaster recovery of the PasswordState application, everything work fine. I was able to recover the whole application except the fact that ... After each login (trough Active Directory), the app redirect automaticaly to the page "Passwordstate Upgrade" and not the Passwords home page as it was by default. Here's some details about my setup OS: Windows Server 2008 R2 (64 bits) DB: SQL Server 2008 R2 Express edition App Version: V6.3 (Build 6350) Any help would be fully appreciated. Best regards
×